SKYLINE +358 (0)9 825511

        PILOT +358 (0)9 3294800

Lentopysäköinti Helsinki-Vantaalla

Lentokenttähotellit Pilot ja Skyline tarjoavat majoittujilleen ilmaisen lomaparkin


Molempien hotelleiden huonehintaan sisältyy maksuton lentopysäköinti. Skyline tarjoaa majoittujilleen mahdollisuuden jopa 15 vuorokauden pysäköintiin. Auto seisoo mukavasti lomaparkissa silloin, kun lähdet matkalle ja palaat sieltä. Pitkä pysäköintiaika on kätevä jopa kahden viikon matkailijoille, sillä hotellissa voi yöpyä huolettomasti matkan alku- ja loppupään yöt, eikä pysäköinnistä veloiteta lisämaksua.


Pilot- hotellissa majoittuja voi pysäköidä oman auton maksutta viikon ajaksi. Pysäköintialue sijaitsee hotellin pihassa sekä kilometrin päässä lisäpysäköintialueella. Tämä etu on hyödyntämisen arvoinen, sillä lentokenttäpysäköinti muualla Helsinki-Vantaalla kustantaa noin 40 € / vko. Voit lukea lisää Pilot- hotellion parkista tästä »


Tutustu myös lentopysäköintiin  Skyline- hotellin sivuilla.

Katso huoneet ja varaa majoituksesi tästä!

Lentokenttä pysäköinti – helppoa meillä

Minne jättää auto työmatkan tai lomareissun ajaksi? Siinäpä kysymys, joka lennähtää ilmoille monen matkalaukusta. Halusimme tarjota tähän yleisesti pohdiskeltuun kysymykseen varteen otettavan ratkaisun. Pysäköintialueet ja parkkipaikat lentokentän läheisyydessä ja terminaaleissa ovat tunnetusti jonkin verran hintavia, usein ruuhkaisia ja tottumattomalle ehkäpä hieman hankaliakin käyttää. Lentokenttä pysäköinti hotellimme läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella, tarjoaa oivan ratkaisun ongelmaan. Kehä III:sen välittömässä yhteydessä sijaitsevat hotellimme tekevät myös pääkaupunkiseudulla tottumattoman liikuskelijan matkanteosta hitusen helpompaa. Auto parkkiin meille, hyvät yöunet, ja sitten vaan menoksi – voiko olla tämän helpompaa!

Molempien hotelleiden huonevarauksen voit tehdä tästäOta yhteyttä!

Myös maksuton lentokenttäkuljetus!

Ilmainen pysäköinti ei ole ainoa hotelleiden mahtava etu. Yöpyjille on nimittäin tarjolla ilmainen lentokenttäkuljetus hotellin ja lentoaseman välillä. Kun auton siis jättää parkkiin, ei tarvitse huolehtia kentälle siirtymisestä.