SKYLINE +358 (0)9 825511

        PILOT +358 (0)9 3294800

Lentokenttähotellit Helsinki-Vantaalla

Pilot Airport Hotel ja Skyline Airport Hotel ovat avoinna kaikille vaivatonta ja viihtyisää majoitusta mieliville


Lentokenttähotellit Pilot ja Skyline sijaitsevat vain noin 5-10 minuutin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Molemmat hotellit ovat upeasti uusittu vuonna 2020. Hotelleissa majoitut mukavasti loman tai työmatkan aluksi ja päätteeksi, toki silloinkin, jos pääkaupunkiseutu on vain yksi välilaskupaikka reitin varrella. Lentokenttähotellimme vakioasiakkaitamme olemme palvelleet tasaisen varmalla palveluotteellamme jo vuosien ajan. Iloksemme myös yksittäiset lomamatkailijat, pariskunnat ja perheet ovat löytäneet toimivan konseptimme. Siistit ja viihtyisät hotellihuoneet hemmottelevat parastaan matkustitpa rauhallisesti omassa hyvässä seurassasi tai koko tiimin voimin.


Rauhalliset huoneet ja pehmeät Hilding Anders- sängyt hellivät höyhensaarelaista, ja varhainen aamiainen tuo tarvittavaa energiaa, kun on taas lähdettävä liikkeelle. Maistuva aamiainen antaa hyvän pohjan niin lomamatkalaisen kuin työreissaajan päivään.

Katso huoneet ja varaa majoituksesi tästä!

Lentokenttähotelli + maksuton lentokenttäkuljetus

Kun varaat huoneen kummasta tahansa hotellista, saat lentokenttäkuljetuksen hotellin ja Helsinki-Vantaan lentoaseman välillä ilmaiseksi! Käyttämällä bussia vältyt turhalta parkkipaikan etsimiseltä ja kyydin järjestämiseltä, myös rahaa säästyy. Viihtyisä lentokenttähotellimme yhdistettynä maksuttomaan lentokenttäkuljetukseemme on verraton ja suosittu yhdistelmä niin lomailijoiden kuin työmatkalaisten keskuudessa.


Rennoin mielin on paljon mukavampi lähteä reissun päälle.

Lue lisää lentokenttäkuljetuksesta

Lentokenttähotelli + maksuton lentoparkki jopa 15 vuorokaudeksi

Molemmissa hotelleissa huonehintaan kuuluu myös maksuton lentoparkki. Skyline tarjoaa asiakkailleen jopa 15 vuorokauden ilmaisen pysäköinnin. Kun lähdet lomalle kahdeksi viikoksi ja haluat yöpyä sekä matkan alkajaisiksi että lopuksi hotellissa, seisoo autosikin näppärästi parkissa kaikki nämä päivät samaan huonekohtaiseen hintaan.


Pilot lentokenttähotellissa voi puolestaan pitää autoa parkissa maksutta 7 vuorokauden ajan. Molemmat lentokenttähotellimme maksuttomine pysäköinti-/parkkialueineen ovat suosittuja yhdistelmiä niin lomamatkailijoiden kuin työmatkalaisten keskuudessa.

Lue lisää lentoparkista

Skyline Airport Hotel
Elannontie 9, 01510 VANTAA

  +358 (0)9 825 511 

  hotel@airporthotelskyline.fi

Varaa majoituksesi tästä

Pilot Airport Hotel

Veromäentie 1, 01510 VANTAA

  +358 (0)9 3294 800 

  hotel@airporthotelpilot.fi

Varaa majoituksesi tästä

Aamiainen, ravintolat ja kokoustilat

Hotellit pitävät huolen asiakkaistaan tarjoamalla varhaisen aamiaisen, iltaisin maistuvia ravintola-annoksia, juomia sekä pikkusuolaista. Pilot- hotellissa aamiainen kuuluu aina huonehintaan ja se tarjoillaan päivittäin klo 04.00-10.00. Skyline - hotellissa huoneen voi varata joko aamiaisen kanssa tai ilman. Aamiainen on tarjolla arkisin klo 05.30-09.30 ja sunnuntaisin sekä pyhäpäivinä klo 06.00 - 10.00 saakka. Hotelleista löytyvät myös monipuoliset kokoustilat.


Lue lisää, mitä muita majoittumiseen liittyviä lisäherkkuja hotellin asiakkaat voivat hyödyntää – www.bonusinn.fi ja www.airporthotelpilotti.fi.


Kun olet etsimässä lentokenttähotellia Helsinki-Vantaan lentoaseman kulmilla, tiedät mihin suunnata! Jos haluat kysy lisää majoittumisesta, vastaamme mielellämme.

Ota yhteyttä!
  • aamiainen
  • kokoustilat
  • hotelliravintola
  • aamiainen