SKYLINE +358 (0)9 825511

        PILOT +358 (0)9 3294800

Lentokenttäkuljetus Helsinki-Vantaalla


HUOM. Lentokenttäkuljetuksemme on tilapäisesti poissa käytöstä COVID-19- tilanteen vuoksi. 


Suosittelemme vieraillemme lentoasemalta hotellille saapuessa käyttämään joko taksia tai paikallisbussia 615 (laituri 52 lentoasemalla). 

Hotelliin paikallisbussilla saapuessa lähin bussipysäkki on “V5154/Osuustie”. Aamulla lentoasemalle mennessä kehotamme käyttämään taksia, jonka tilaamisessa vastaanottomme auttaa.
Lentokenttähotellit Pilot ja Skyline tarjoavat yöpyjilleen ilmaisen kuljetuksen hotellin ja lentoaseman välillä


Pilot ja Skyline- hotelleissa yöpyminen todella kannattaa. Paitsi että majoittuminen täyttää varmasti jokaisen matkailijan tarpeet, on tarjolla myös rahanarvoisia ja mukavuutta lisääviä etuja. Yksi näistä on maksuton lentokenttäkuljetus Helsinki-Vantaan lentoaseman sekä hotelleiden välillä!


Lentokenttäbussi kuljettaa sinut aina aikataulussaan kentälle ja takaisin ilman lisämaksua. Skyline -hotellista matka taittuu omalla pikkubussilla vain viidessä minuutissa. Pilot- hotellista bussi lentokentälle liikkuu nopeasti, 5-10 minuutissa. Lentokenttäbussi lisää mukavasti lepoaikaa, ja samalla säästyy kuljetusten järjestämiseltä, taksimaksuilta sekä parkkipaikan etsimiseltä.


Muistathan muuten, että hotelleissa on asiakkaille maksuton lentopysäköinti!

Lentokenttäbussilla liitäen lomalle tai työreissulle

Tavoitteenamme on tehdä matkanteostasi sujuvaa. Mielitpä sitten lomamatkalle tai työreissulle, on tärkeää, että paikasta siirtyminen on vaivatonta. Matkustaminen hieman vieraassa ympäristössä voi tuntua hankalalta, ja niinpä loimme palvelun, jolle huomasimme olevan kysyntää. Suosittua lentokenttäbussiamme käyttävät lomailijat ja työmatkaajat, jotka arvostavat hyvää palvelua. Lentokenttäbussimme seilaavat vuorokauden ympäri, joten sopiva aikataulu löytyy aivan varmasti.


Lisätietoja lentokenttäkuljetuksista ja aikatauluista löydät  Skyline- hotellin sivuilta tästä sekä Pilot- hotellin sivuilta tästä.

Molempien hotelleiden huonevarauksen voit tehdä tästä

Varaa huone vaikka heti!

Kaikki huonevaraukset hotelleihin voit tehdä tästä. Jos lentokenttäkuljetus, majoittuminen tai muut palvelut herättävät lisäkysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä. Hyväntuulinen ja aina palvelualtis henkilökuntamme on ilomielin apunasi.

Ota yhteyttä!