SKYLINE +358 (0)9 825511

        PILOT +358 (0)9 3294800

Keitä me olemme?

Skyline Airport Hotel ja Pilot Airport Hotel tarjoavat edullista majoitusta lentokentän lähellä


Skyline Airport Hotel ja Pilot Airport Hotel ovat kaksi yksityisessä omistuksessa olevaa lentokenttähotellia Helsinki-Vantaalla. Osakkaina meitä on yhtiössä kuusi suomalaista yksityishenkilöä. Jokainen meistä osallistuu vahvasti omalla työpanoksellaan hotellien päivittäiseen operatiiviseen toimintaan. Yhdessä meillä on yli sadan vuoden kokemus niin toisistamme kuin alastakin. Tämän johdosta yhteistyömme on hioutunut saumattomaksi vuosien saatossa. Uskomme tämän olevan menestyksemme salaisuus - toimivan konseptin lisäksi! Ydinajatuksemme on tarjota toimivaa ja edullista majoitusta lentokentän lähellä.

Perustana pitkä yhteinen taival

Yhteinen tarinamme alkaa jo 1990-luvulta, jolloin me kaikki päädyimme aloittamaan työuraamme hotelli Bonus Innissä (nykyinen Skyline Airport Hotel), joku lentokenttäbussin kuljettajana, joku vastaanotossa, kuka missäkin roolissa. Sittemmin, edellisten omistajien jäädessä eläkkeelle, sai joukko talon esimiehiä upean tilaisuuden lähteä jatkamaan heidän aloittamaa työtään. Palaset loksahtelivat monien sattumien kautta kohdilleen ja näin vuonna 2015 käännettiin Bonus Innissä uusi sivu tuoreiden yrittäjien myötä. Pilotin saimme omistukseemme hieman myöhemmin, vuonna 2017.

Näin majoitut meillä Näin pysäköit meillä Varaa majoitus lentokentän lähellä suoraan tästä

Myös hotellipalveluiden tuottamisessa hyvä tiimityö on keskeistä

Kaikilla meistä osakkaista on omat vahvuutemme ja erilaiset tehtäväalueet, mutta teemme kaikki töitä saman yhteisen päämäärän eteen. Haluamme tarjota asiakkaillemme viihtyisiä hotelli- ja ravintolapalveluita ja tehdä vieraidemme matkustamisesta helppoa, sujuvaa ja mutkatonta. Jokainen työntekijämme tekee sydämellään töitä tämän tavoitteen eteen. Työntekijöillemme haluamme tarjota välittävän, rennon ja avoimen työyhteisön. Paikoillemme emme halua jäädä, vaan kehitämme jatkuvasti toimintojamme – luodaksemme yhä parempia asiakaskokemuksia vieraillemme.


Joustavasti matkailijan parhaaksi

Meitä eivät sido ketjuhotellien kahleet, ja koemmekin saavamme yksityisenä toimijana etua siitä, että muutoksia ja parannuksia voidaan tehdä joustavasti ja nopeasti, asiakkaitamme kuunnellen.


Hotellimme on meille paljon enemmän kuin pelkkä yritys tai työpaikka. Se on meille elämäntapa.


Lupaamme tehdä kaikkemme, että viihtyisit meidän vieraanamme. Me olemme täällä Sinua varten – voidaksemme lunastaa odotuksesi, ja ylittää ne. Ydinajatuksemme on tarjota laadukasta ja kohtuuhintaista majoitusta lentokentän lähellä.

Täällä ollaan, jotta sinäkin voisit vain olla.


Petri Vehmas,
toimitusjohtaja

petri.vehmas@airporthotelskyline.fi
petri.vehmas@airporthotelpilot.fi